De SkoolPad 2-in-1 in uw Skool netwerk

SkoolControl App voor Windows 8

De SkoolControl App biedt in het schoolnetwerk toegang tot je Skool werkblad, SkoolControl beheersfuncties en weblinks. Buiten het schoolnetwerk heb je toegang tot de MijnSkool functionaliteit.

Download hier de SkoolControl App voor Windows 8...

SkoolControl voor Windows 8

U kunt er ook voor kiezen om SkoolControl te installeren op de SkoolPad 2-in-1 met Windows 8. Een tablet zoals de SkoolPad in het netwerk opnemen vraagt normaliter behoorlijk wat tijd en kennis van de ICT’er:

• Accounts voor iedere leerkracht of leerling aanmaken.
  • Programma’s handmatig installeren.
  • Verbindingen naar netwerkmappen maken.
  • Een herstelpunt maken zodat je in geval van een probleem terug kunt naar de beginsituatie.

SkoolControl voor de SkoolPad 2-in-1 met Windows 8 neemt je dit werk uit handen. Je hebt geen technische kennis nodig en je hoeft niets in te stellen. De SkoolControl Installer helpt je om de SkoolPad gebruiksklaar toe te voegen aan het SkoolControl netwerk in je school. Lees de documentatie.

Compleet beheer van de SkoolPad 2-in-1 begint hier

Als ICT-beheerder van het SkoolControl netwerk kun je gemakkelijk SkoolControl voor Windows 8 installeren. Skool helpt je met een stappenplan.

Sommige zaken gaan wat anders dan je gewend bent van SkoolControl voor Windows 7. Lees daarom ook de veelgestelde vragen.