Downloads

Handleiding

Download hier de Nederlandtalige snelstart gids (binnenzijde verpakking)

Download hier de Engelstalige hardware handleiding

Natuur en Techniek lesbegeleiding

Hier vindt u Engelstalige voorbeeldvideo's en lesbrieven voor toepassing van de SkoolPad 2-in-1 in de betavakken en natuurwetenschappen.

Temperatuurmeting video lesbrief

Drukverschillen en temperatuur demonstreren met een ballon video 1 video 2 lesbrief

Beweging en versnelling met een slinger video 1 video 2 lesbrief

Bestudeer een biologie sample video lesbrief

Applicaties

Intel stelt een aantal applicaties beschikbaar bij de SkoolPad 2-in-1 onder Windows 8.1.

Gebruik van deze applicaties vraagt de tijd om de gereedschappen goed te leren kennen. Deze programma's worden u gratis aangeboden. Skool en Paradigit kunnen u niet ondersteunen bij het gebruik.

Tip voor SkoolControl gebruikers

U kunt een groot aantal applicaties installeren uit de SkoolControl softwarelijst. Zoek naar ID 29045 of de titel "SkoolPad Essentials".

Applicaties

Runtime x86_v3.2.1.7360: vereist voor o.a. de sensoren en alle onderstaande programma's

OSD_v3.2.1.7348.zip: On Screen Display, geeft een melding bij docking

LabCamera_v7.6.632.zip: programma om natuurwetenschappelijke proeven vast te leggen op video

MediaCamera_v2.3.632.zip: video toepassing voor de webcam

SPARKvue_v2.1.134.zip: vastleggen en weergeven van verschillende sensor gegevens, zoals temperatuur, versnelling etc.

Painting_And_Drawing_v3.5.12.zip: tekenprogramma, geoptimaliseerd voor touch

Pixlr v1.0.4.0.zip: tekenprograma

SketchBook v7.0.7: tekenprogramma

Foxit_Reader_v3.0.20131114.zip: PDF reader

Kno_v3.3.1.157.zip: ereader met annotatiemogelijkheden, speciaal voor interactief lesmateriaal

Applicaties voor de netwerkbeheerder

Niet voor gebruik in de SkoolControl beheerde netwerk omgeving.

McAfee_v12.8.934.zip: antivirus programma

Classroom_Management_Agent_v11.41.0010.zip: Classroom Management toepassing, Agent

Classroom_Management_Server_v11.41.0010.zip: Classroom Management toepassing, Server

Drivers Windows 8.1 32-bit

Audio_V6.2.9600.4053.zip

Chipset, videokaart, docking communicatie etc. WW51

Bluetooth 12.0.0.7800 etc

Wifi_V5.93.98.187-whql.zip

GPS V20.18.1477.17, niet standaard aanwezig in de SkoolPad 2-in-1

BIOS en firmware updates

Update naar BIOS 1.06, firmwares dock 1.08 en tablet 1.08. Lees de toelichting in de veelgestelde vragen. Oktober 2015.